Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Az én nevem Balázs András 28 éves egyéni vállalkozó vagyok. Békés megye gyermeke.

10 éves korom óta foglalkozok számítógépekkel (Windows) és mindig is jobban érdekeltek a programok és az egyéb szoftveres megoldások a különféle problémákra, mint a játékok.

A Windows koránt sem a legjobb operációs rendszer, megvannak a saját hülyeségei és hibái, de azért, ha rendesen karban tartjuk és megfelelően használjuk olyan sok fejfájást nem fog nekünk okozni. Persze nem lehet mindenki számítástechnikai szakember, illetve néha akkor is jelentkeznek problémák mikor mi mindent rendben csinálunk.

Saját természetemből adódóan szeretek a problémák végére járni a lehető leggyorsabban. Több éves tapasztalatom során rengeteg problémára egyéni megoldásokat találtam amelyekkel hatékonyabb és gyorsabb szervizelés tudok biztosítani.

Számomra fontos még a tisztesség, éppen ezért minden ügyfelemmel őszinte és egyenes vagyok. Nincsenek nálam váratlan és rejtett költségek és túlárazás sem.

Keressen engem bizalommal a weboldalon megtalálható elérhetőségeken keresztül.

Baráti Üdvözlettel:
Balázs András
Egyéni Vállalkozó

Békési Újságnak adott interjúm

Graf&Tech - Megoldások szolgáltatásaim megtekintéséhez kattintosn IDE.

RÓLAM MONDTÁK

Nyugdíjas vagyok és a számítógépet csak arra használom, hogy a külföldön élő fiammal tartsam a kapcsolatot. Már három napja, hogy nem működött a Skype és ekkor hívtam fel Andrást, aki nagyon türelmesen és gyorsan segített nekem. Aznap este tudtam beszélni a fiammal! Köszönöm! /Molnár Gábor/
Hozzá nem értőként nehéz olyan szervizt találni, akikben megbízhat az ember. Mindig is nehéz volt a számomra bármilyen szakember keresése. Éppen ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam Andrásra. Nem csak számítógéppel de egyéb technikai problémákkal kapcsolatban is ő segít nekem és eddig soha nem kellett csalódnom. /Horvátné Nagy Ilona/
Egyszerű és ezt imádom. Felhívom Andrást és már rá is térünk a problémámra. Eddig mindig azonnal kaptam gyors és precíz segítséget. Csak ajánlani tudom! /Ferenczi József/

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!