legfrissebb blogbejegyzések

legfrissebb blogbejegyzések

A blog témái: Windows 10 és Microsoft Office alkalmazások

Frissíts Windows 11-re!

Windows 11 frissítés után van egy nagyon fontos lépés, ami nagyobb szabadságot add a felhasználóknak ezért érdemes beállítani!

Érkezik a Windows 11!

A Microsoft június 24-én hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Windows 11 2021 év végén. De pontosan mit is tudunk eddig a Windows 11-ről?

Microsoft Store Hiba

Egy új/visszatérő hibajelenséget tapasztalnak a felhasználók a Microsoft Store-nál. Ebben a cikkben összeszedtem a 9 hibaelhárítási lépést a számotokra!

Összes Blog Bejegyzés

Valami, amit NEM érdemes kihagyni Windows 11 frissítése után

2021-10-05 16:17:55-kor, Windows 11 kategóriában

ELJÖTT A NAGY NAP!A Windows 11 hivatalosan is letölthető és frissíthető. Ebben a cikkben elmondom mire érdemes oda figyelni illetve egy nagyon hasznos tippel is ellátlak ami nagyobb szabadságot fog neked adni a Windows 11-re való felfrissítése után. A legfontosabb, hogy a Wind...
Tovább olvasom »

NEM JOGTISZTA! | OFFICE PRO PLUS

2021-07-14 13:06:55-kor, Microsoft Office kategóriában

Microsoft Office Professional Plus nem ugyan az, mint a Microsoft Office Professional. De mégis mi a különbség?A Microsoft Office Professional otthoni felhasználók számára is elérhető és megvásárolható Office kiadás. Az ára igen borsos 207.999 Ft (Pár hete még 179.999 Ft volt). Az Office Pro...
Tovább olvasom »

Bejelentette a Windows 11-et a Microsoft!

2021-06-25 09:21:42-kor, Windows 11 kategóriában

Windows 11Most már hivatalos, hogy érkezik a Windows 11 és ha minden igaz nem is kell olyan sokat várni rá. A Microsoft azt írja a weboldalán, hogy 2022 év elején számíthatunk a hivatalos első Windows 11 verzió kiadására.Sőt egy programot is letudunk tölteni, amivel tudjuk ellenőrizni, hogy számí...
Tovább olvasom »

« Újabb bejegyzések | Régebbi bejegyzések »


Díjnyertes VPN - most 73%--os kedvezménnyel!

Díjnyertes VPN - most 73%--os kedvezménnyel!

5000+ szerver 60+ országban (folyamatosan bővülő rendszer) - a legnagyobb VPN szerver hálózat a bolygón!

Nincs sávszélesség vagy adatkorlát a VPN forgalom számára

Kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia

6 eszközt tud egyszerre összekapcsolni egy NordVPN fiókkal

Katonai szintű AES-256-GCM titkosítás csak a legbiztonságosabb protokollok használatával: OpenVPN (UDP és TCP), IKEv2 / IPSec, NordLynx (WireGuard alapján)

A NordVPN feloldja az összes fő streaming szolgáltatást: Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Pandora, Disney +, Hulu, Youtube, BBC Player. Nézzen olyan tartalmakat is amelyek a tartózkodási helye miatt nem elérhetőek.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!