A FUNKCIÓ AMELYRE OLY SOKAN VÁRTAK

2021-06-23 15:04:01-kor,Microsoft Office kategóriában

Térjünk a lényegre!

Biztos vagyok benne, hogy jó páran vártátok már azt a pillanatot, hogy egy word dokumentumba írás helyett bediktálhatjátok a szöveget, viszont eddig ez a funkció nem volt elérhető legalábbis magyar nyelven nem. Na most az igazság az, hogy ez a funkció még mindig nem érhető el DE itt van nekünk a Speechtexter.com ahol minden probléma nélkül betudjuk diktálni, amit csak szeretnénk magyar nyelven legyen szó akár orvosi szakszavakról és ezután le is tudjuk tölteni .txt vagy .doc azaz Microsoft Word fájlként is a kész anyagot.

A szolgáltatás teljesen ingyenes és szabadon használható mindenki számára. A weboldal Google Chrome böngészőt ajánlja, hogy használjuk. Én Chrome-al teszteltem az oldalt és megfelelően működik. 

Ahogy te is látod egy nagyon egyszerű és letisztult felületet kapunk ahol alap formázási lehetőségeink is vannak a már bediktált szöveghez. A Speechtexter-nek van android telefonokra is letölthető alkalmazása.

Telefonon nem teszteltem így erről nem tudok véleményt mondani viszont a Google Play árúházban elég negatívak a vélemények. Több felhasználó panaszkodik, hogy elvesznek a munkák az alkalmazás váratlanul bezárul stb. Szerintem maga a telefonos alkalmazás még fejlesztés alatt áll. Egy biztos a webes felülettel semmi probléma nincs és tudod használni megfelelően minden probléma nélkül. 

Persze azért javaslom azt, hogy ha már bediktáltál egy jókora adag szöveget gyorsan másold ki és illeszd be egy Word dokumentumba, hogy legyen biztonsági másolatod mindig.

Remélem tudtam segíteni ezzel a blog bejegyzésemmel és sikerült megkönnyebbítenem a mindennapjaidat.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!